POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Va informam mai jos despre prelucrarea datelor cu caracter personal atunci cand utilizati sau navigati pe site-ul office@policlinicaeuromed.ro pus la dispozitie de ALVA EUROMED CONSULT SRL.

ALVA EUROMED CONSULT SRL este responsabila pentru respectarea practicilor din “Regulamentului general privind protectia datelor” (cu prescurtarea in limba engleza GDPR).

Aceasta politica de protectie a datelor cu caracter personal descrie informatiile cu privire la colectarea, utilizarea/procesarea si transferul datelor comunicate direct companiei noastre.

Practicile noastre privind protectia datelor sunt in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor, dar daca din orice motiv, termenii stabiliti in cadrul acestei “Politici de confidentialitate” nu sunt acceptabili pentru dumneavoastra, aveti posibilitatea sa ne comunicati obiectia dumneavoastra la adresa de email office@policlinicaeuromed.ro .

Datele cu caracter personal sunt toate datele care se refera la informatiile personale si acestea includ: numele si prenumele, adresa, CNP, serie si numar carte de identitate, data emiterii acestuia, data expirarii, date de contact (adresa de email sau numarul de telefon) folosite atunci cand utilizati serviciile noastre.

Servicii de baza

In cazul serviciului de baza, furnizat prin intermediul serviciilor oferite.
    Toate informatiile colectate despre dumneavoastra sunt strict folosite pentru aceste scopuri conform mandatului acordat si respectiv a contractelor semnate – acolo unde este cazul.

Formular

In momentul in care se efectueaza datelor privind formularul completat de catre client (nume si prenume, email si telefon) in aplicatia din site-ul web, organizatia noastra prelucreaza datele aferente comunicarii echipei noastre pentru scopul solicitat explicit de dumneavoastra.

Prelucrarea datelor cu caracter personal in contextul utilizarii aplicatiilor puse la dispozitie.

In contextul utilizarii serviciului de baza, ne-ati pus la dispozitie in scopul inregistrarii si prin aceasta, pentru prestarea serviciilor noastre de baza, urmatoarele date cu caracter personal:

• Nume si prenume
• Adresa de mail
• Numar de telefon
• Date identificare permis

Organizatia noastra nu solicita si nu prelucreaza date cu caracter personal din categoriile speciale ci doar date non-sensibile necesare si relevante, cu exceptia cazului in care este necesar din punct de vedere legal sa faca acest lucru intr-o etapa ulterioara. Datele considerate sensibile/cu caracter special ar putea fi, dar nu se limiteaza la, informatii referitoare la rasa sau etnie, opinii politice, religie, calitatea de membru al sindicatelor, sanatate, preferinte sexuale sau cazier judiciar.
    Organizatia noastra nu permite utilizarea serviciilor de persoane care nu au indeplinit varsta de 18 ani, nu colectam astfel date de la copii/minori. Informatiile colectate despre dumeavoastra nu sunt transferate catre parteneri.

Durata stocarii datelor

Datele dvs. de baza vor fi pastrate pe durata colaborarii.

Securitatea datelor

Pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a mentine acuratetea datelor si a asigura utilizarea corecta a datelor, implementam masuri de securitate fizica, IT si organizationale rezonabile si adecvate pentru a proteja eficient toate datele cu caracter personal pe care le colectam/stocam/prelucram.
    Luam masuri de securitate tehnice si organizatorice pentru a va proteja datele de accesul nedorit intr-un mod cat mai amplu posibil. In afara de securizarea mediului de operare, de exemplu, in anumite zone (cont de client, formular de contact pentru site) folosim procedeul de criptare. Informatiile pe care le furnizati vor fi transmise ulterior, in forma criptata, folosind protocolul SSL (Secure Socket Layer) pentru a preveni utilizarea incorecta a datelor de catre terti.
    Puteti identifica acest aspect prin faptul ca in bara de stare a browserului dvs. apare simbolul unui lacat inchis, iar bara de adresa incepe cu „https“. Securitatea datelor va fi ajustata in functie de stadiul actual al tehnicii.

Dreptul la acces

Aveți dreptul sa accesați datele personale, iar la cerere vom confirma daca prelucram sau nu datele dumneavoastra. Acest drept include numai datele personale care va privesc si nu este aplicabil cu referire la alte persoane sau companii cu care lucram.

Dreptul de retragere

Puteti retrage acordul in orice moment, fara a va expune motivele. Pentru aceasta este suficient sa trimiteti un email la adresa de email office@policlinicaeuromed.ro .


Dreptul de rectificare

In cazul in care datele dumneavoastra colectate de organizatia noastra sunt incorecte, puteti sa ne solicitati corectarea acestora in orice moment pe adresa de email office@policlinicaeuromed.ro .

Dreptul de stergere

Stergerea datelor dvs. cu caracter personal poate fi efectuata in orice moment, prin intermediul solicitarii pe adresa de email office@policlinicaeuromed.ro. De regula, datele dumneavoastra sunt sterse imediat, dar nu mai tarziu de o luna de la aplicarea acestui drept.
    Daca stergerea contravine obligatiilor de pastrare a datelor stabilite prin lege, contract sau prin reglementari legislative fiscale, respectiv comerciale sau altor motive statutate de lege, in loc de stergere, se poate efectua numai blocarea datelor dumneavoastra. 

Dreptul la obiectie

Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor in scopuri de marketing direct in orice moment si fara a va expune motivele. In plus, va atragem atentia ca prin refuzarea tuturor proceselor de prelucrare a datelor, realizarea contractului cu privire la serviciile angajate si desfasurarea programelor pentru clienti pot fi limitate sau nu mai pot fi posibile sa fie realizate, rugandu-va astfel sa analizati cu atentie inainte de transmiterea unor astfel de solicitari.


Contact (pentru punerea in vigoare a drepturilor persoanelor vizate)

Daca ne contactati prin email la office@policlinicaeuromed.ro , informatiile furnizate de catre dumneavoastra (adresa de email, numele si numarul de telefon, daca este cazul) vor fi stocate de noi pentru a va raspunde la intrebari, respectiv pentru a va satisface solicitarea. Stergem datele care apar in acest context dupa ce spatiul de stocare nu mai este necesar sau limitam procesarea daca exista obligatii de pastrare stipulate de lege.

Intrebarile legate de toate procesarile de date pot fi adresate oricand la:
office@policlinicaeuromed.ro sau la numerele de telefon (0725) 590 016 si (0752) 113 123.

 

Prezenta sectiune de “Politica de confidentialitate” poate fi oricand actualizata.