Termeni si conditii

  1. Termeni generali

Site-ul www.permise.ro este detinut de catre societatea ALVA EUROMED CONSULT SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social pe str. Zimbrului, nr. 8, cladirea C1, Ploiesti, PRAHOVA, cod unic de inregistrare fiscala 16250607, cu numarul J29/571/17.03.2004 in Registrul Comertului PRAHOVA.

 

Pentru orice informatii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la numerele: (0725) 590 016 sau (0752) 113 123 sau la adresa de email office@policlinicaeuromed.ro

 

  1. Continutul site-ului

    ALVA EUROMED CONSULT SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, continutului si design-ului de pe site.

Utilizatorul/clientul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate ale ALVA EUROMED CONSULT SRL prevazute de legislatia in vigoare.

 

  1. Utilizarea site-ului

    Utilizarea site-ului intr-un mod contrar legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate aduce prejudicii ALVA EUROMED CONSULT SRL se considera o practica abuziva si se pedepseste conform legii.
 

4. Legea aplicabila - JURISDICTIA

Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila, vor fi inaintate spre solutionare catre instantele competente, ce sunt guvernate de catre legea romana.


Prezenta sectiune de “Termeni si conditii” poate fi oricand actualizata.